0736 - 46 55 90palkabygg@yahoo.se
Välj en sida

En byggfirma i Södertälje och Sollentuna

En byggfirma för dig i Södertälje och Sollentuna

Vår eminenta firma, Palka Bygg AB, är till för dig i behov av hjälp av en byggfirma i Södertälje eller Sollentuna. Vi hjälper även kunder i andra Stockholmsförorter, såsom Huddinge och Nacka med flera. Vår firma lägger mycket tid, resurser och kraft på att etablera så goda och långvariga kundrelationer som möjligt. Genom åren har vi kunnat skaffa oss många nöjda kunder och många av våra kunder återkommer. Om du funderar på att renovera din altan eller om du vill bygga ett nytt badrum, så är vår firma ett mycket ypperligt val. Vi hjälper till med det allra mesta inom byggbranschen. Vi brukar kunna anpassa oss efter den specifike kunden och dennes behov och önskemål. Vi gör alltid allt för att våra kunder skall få så fina och tjusiga byggen som möjligt. Vi premierar även effektivitet, så att du som kund får klart ditt bygge inom en rimlig tid.

Våra specialkunskaper

Vi är som ovan nämnt kunniga inom de flesta områden inom bygg, men det finns några områden som vi är speciellt duktiga på. Vi är väldigt duktiga på att hjälpa kunder i behov av hjälp med medelstora och små byggprojekt. Inom detta område så är husbyggen ett vanligt arbetsmoment. Renoveringsarbeten och reparationsarbeten är två andra områden, som vi är redigt duktiga på. Genom att anlita oss, så får du ett elegant och tjusigt bygge, som du kan vara stolt över.

Andra tjänster

Du som inte är intresserad av att få hjälp med någonting inom bygg kan i stället anlita vår byggfirma för någonting inom våra övriga tjänster. Vi erbjuder hjälp med bland annat städservice och annat som hör detta till. Inom denna bransch är vi måhända inte fullt lika duktiga som inom bygg, men vi har jobbat med städning i flera år och vi har genom detta kunnat skaffa oss erfarenhet. Du som är intresserad av våra städtjänster kan höra av dig till oss, så kan vi berätta mera om hur vi arbetar och vilka möjligheter som du har att anlita oss.