0736 - 46 55 90palkabygg@yahoo.se
Välj en sida

Byggfirma Sollentuna

Palka Bygg AB

Vi hjälper till med det mesta inom bygg

Välkommen till Palka Bygg AB, en byggfirma i närheten av Sollentuna. Vi tar oss an det allra mesta inom bygg- och snickeribranschen. Våra byggmästare och andra medarbetare har stor kunnighet och rutin inom branschens olika arbetsområden. Genom åren har vi etablerat goda och nära kontakter med kunder. Vi hjälper såväl privatpersoner som företag i Sollentuna, och vår inställning är att det vare sig finns ett för litet- eller ett för stort uppdrag för oss. Om detta låter intressant, så är du varmt välkommen att höra av dig till vår byggfirma. Tillsammans kan vi komma fram till en så bra lösning som möjligt för dig.

En byggfirma för dig i Sollentuna

Välkommen till oss på Palka Bygg AB, ett företag som man med fördel kan anlita om man är i behov av en byggfirma i Sollentuna. Vi kan hjälpa dig med det allra mesta inom bygg- och snickeribranschen. Vi hjälper både privatpersoner och företag i Sollentuna med allt från små- till stora arbeten. Nu ser vi framemot att få hjälpa även dig!

Nöjda kunder

Vi är en firma med fokus på kunderna och deras rätt att vara helt nöjda, när vi är klara med allt arbete hos dem. Vi vill att alla våra kunder skall vara 100 procent nöjda med såväl utfört arbete, som med erhållen kundservice. En del i detta arbete ligger i att det är alltid kunden i fråga som avgör hur mycket hjälp som denne vill ha av oss.

Kvalitet

Allt det arbete som vi på Palka Bygg AB genomför är noggrant och väl utfört. Samtidigt prioriterar vi effektivitet högt, så att våra projekt blir klara inom en rimlig tid. Anlita oss och du får ett snyggt, stiligt och elegant bygge till en mycket rimlig kostnad.

En byggfirma som hjälper alla i närheten av Sollentuna

Välkommen till Palka Bygg AB, en byggfirma som är till för alla som vill ha hjälp med någonting inom bygg eller snickeri i Sollentuna. Vi är firman som alltid gör vårt yppersta för att du som kund skall få den hjälp inom bygg som du är i behov av.

Offertförfrågan

Stäng

Contact Us